Missie & visie

 

In deze zeer dynamische markt willen wij ons onderscheiden door het creëren van competitive advantage voor onze partners!
Hierbij horen onder andere het ontwikkelen en introduceren van innovatieve service modellen door een combinatie van in house diensten: Logistiek, Warehousing, Fulfiment, Repair en Applications. Modellen die uniek zijn voor de markt, en dus voor onze partners.

We streven naar absolute klanttevredenheid en willen op die manier dé creatieve en innovatieve “Partner behind the Scenes” zijn.

 

Ambities

 

“Rendering Services Beyond Client Expectations” oftewel: overtref de verwachtingen van de klant, daar draait het bij SmartfoneKliniek om!

Om deze ambitie te realiseren, werken wij vanuit het One-Stop-Shopping-principe. Dit principe vormt de rode draad binnen onze organisatie. Het creëert transparantie en consistentie, niet alleen in onze services maar ook in onze communicatie. 

 

Cultuur

 

SmartfoneKliniek beschikt over enthousiaste teams met jonge, flexibele en dynamische medewerkers. De kracht van onze onderneming zit in onze passie, flexibiliteit en efficiëntie; wij staan voor persoonlijk contact en duidelijkheid.